Monday, November 16, 2009

heart shaped sunday

Започна се с намирането на тези формички за сладки, а и за равновесие (няма я Ерна този уикенд да прави пайове ;), викам си, айде едни курабии от мен за Вселената)...Чинията на Ваня не е виновна за затворническата решетка, тъгата ми плете решетки в сърцето...

When I found these shapes for cookies I got inspired...for the shape of my heart with chocolate pieces...

9 comments:

ernesta said...

ааааааааааай, изглеждат вкусни, чинията на ваня е мн яка, ама не разбрах как си оплела затвора на курабиите. а лястовиците,акварелно фонтанни, ти подхождат и на името, и на настроението

Iva said...

Вдъхнови ме, Лени! Скоро си купих формички на морска тематика - звезда, морско конче, рибка... другите ги забравих... и още не съм ги изпробвала. Май дойде времето :)

mythopolis said...

Oh yum!

Elena said...

Ей, Иве, чудя се коя ли ще е подходящата рецепта за морски формички...нещо като суши, ммм...Инак си мисля и за едни меденки, че мойте формички за малко коледно-класически ;)))

Iva said...

Да, и аз се чудих за подходяща рецепта за сладки-рибки, но май ще изпробвам формичките с някое коледно тесто. Мисля си, че, ако използвам по-често морската звезда, ще заблудя консуматорите, че формата има нещо общо с Коледа ;)

Elena said...

Хихихи, а аз миналата година, когато си търсех формички за сладки намерих единстено няколко размера крачка...или стъпки ако предпочиташ, но така или инак ми се видяха неподходящи...:)))

Iva said...

Хахаха, знам за какво говориш. И на мен ми се случи същото. Аз дори си ги купих, но не съм ги използвала. Дори малките размери стъпки ми се видяха възголемички...

Anonymous said...

bqxa, t.e. be6e super vkysna...poslednata sladka...leni mi q zapazi....takava edna meki4ka s akcent 6okoladov!...oba4e sega kato vidqx testoto...sigyrno i to e bilo mnogo vkysno.

Elena said...

а какви хубави керамични коледни играчки ще станат от тия формички, ако знаете...е, няма да са вкусни само...