Tuesday, March 24, 2009

Balint Petz & Ana


"Balint Petz е унгарски китарист и композитор в областта на съвременната фламенко и латино музика. Работи с известния иракски композитор и изпълнител на уд Omar Bashir, и е китарист в групата на кубинската певица Elsa Valle. В момента подготвя албум със собствените си композиции, които ще предтсави за първи път пред публика.

Ана Каракшева е добре позната на публиката с танцовите си спектакли “Босо Танго”, “Carmen”, “track 10”, ”Gracias” и др., както и с театралната постановка на “Домът на Бернарда Алба” от Ф. Г. Лорка, създадена и изпълнена в окръжен затвор гр. Сливен.

След едногодишна съвместна работа по интернет (въху спектакъла “para mi amor” и още няколко хореографии) на 28.03. в клуб Lebowski двамата творци ще се срещнат за първи път на живо."

8 comments:

mythopolis said...

Gasp!!! I want this poster! : )

Anonymous said...

...tva mi e lubimoto zaglavie na post vuv vsi4ki blogove na sveta.....ex,maika my.....kak ti blagodarq za magiqta....6te se razbere na 28! ob4mt

Anonymous said...

мн е хибаво, красиво (Плам)

Anonymous said...

... orginalut e na vratata na spalnqta, a na balkonskata takava zabix plakat,a sega!

Anonymous said...

maika my...zakypix adskiq kostum za 28....dano se ydurja da ne izdam na si4ki....ama e toi,adskiqt,adskiqt ti kazvam...leleeeeeeeee,pozdravqvam ta s nego....besos

Salah said...

This is an amazing poster. Great work.

Elena said...

Thank youuu :)

Salah said...

I've just translated your writing for the first time, very good insight. It's very interesting, I wish I was there.