Friday, December 22, 2006



Такааа, ще поразваля предколедното настроение.
Това са снимки на едно и също дете. На 3 години е. Дарина. Промяната е от преди няколко седмици, има левкемия, рядък вид някакъв. Разбира се, трябват пари за сложна операция в чужбина.
Това съм го чувала много пъти. Има наистина много хора, изживяващи огромни мъки и трагедии. Казвам си "ужасно", заболява ме някъде в гърлото, но после се освествам, едва ли аз мога да помогна, такъв е живота и хоп обратно в потока на ежедневието ми. И сигурно много хора са така...то всеки си има негово си страдание...от къде сили и за чуждо, хм.
Това е сайтът на Дарина.
Операцията струва около 300 000 евро. За да се съберат толково пари трябва 60 000 човека да дадат по 10 лв. Или 30 000 човека по 20лв. Е, някои дават и по повече...има и фирми... 30 хиляди Души, колко е това? В Пловдив, според Wikipedia живеят 348 123 жители. Какво са 30 000? Не е толкова изгубена тази кауза!
Само трия изречения, звучат като клишета и въобще не изрязяват това, което искам тук да кажа... Ще взема 13 заплата днес, ще отида в прокредит банк. Искамисе и други хора да направят нещо такова...за да станем 30 000, или повече...

1 comment:

denitsa said...

искам да дам и аз някой лев.